Luxe sloep (6 personen)

Huur luxe sloep Biesbosch

De luxe sloep van De Biesbosch In is de ideale boot om de Biesbosch te ontdekken. De boot van het type Whaly 450 Classic is gemakkelijk te besturen door de ingebouwde stuurconsole en er is geen vaarbewijs nodig. Deze boot is dus door iedereen te besturen. De zuinige Honda 8pk motor zorgt voor urenlang vaarplezier in de Biesbosch. Vaart u met het gezin de Biesbosch in, dan zijn er voor de kinderen gratis zwemvesten beschikbaar, deze dient u wel vooraf te reserveren. Daarnaast zijn honden welkom bij ons op alle boten.

De boten zijn online te reserveren voor de hele dag. Een dagdeel huren is ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid op de dag zelf in het hoogseizoen, buiten het seizoen kunt u deze ook vooraf reserveren (dit kan enkel telefonisch). Ook is het mogelijk de boot 2 of 3 dagen te huren, de nachten zijn dan gratis en u ontvangt 12 liter brandstof gratis.
De borg dient u op de dag van vertrek contant te voldoen. Bij correcte inlevering ontvangt u de borg, min de brandstofkosten retour. 


Tarieven

Per dag (10:00 – 18:00): €120,-
Per dagdeel (13:30 – 18:00) €95,-

Borg: €125,-


Nu reserveren