Basis sloep (6 personen)Verhuurperiode

De verhuurperode van de 6 persoons basissloep is van 1 april tot 31 oktober*
*in de maand oktober dient de sloep voor 17.00 uur binnen te zijn

Huur een basis sloep Biesbosch

U kunt onze sloepen online reserveren. Indien u vandaag wil varen, neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.

De basis sloep is het instapmodel van het type Whaly 450 Classic. Deze boot laat je de Brabantse Biesbosch tegen een gunstige prijs ontdekken. De zuinige Honda 5 pk motor zorgt voor urenlang vaarplezier in de Brabantse Biesbosch. De boot is geschikt tot 6 personen, ideaal dus voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er gratis zwemvesten beschikbaar. Deze dient u wel vooraf te reserveren. U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van onze sloepen.

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op al onze boten. In de Biesbosch is uw hond ook welkom.
Op de meeste plaatsen dient de hond aangelijnd te blijven.

De boten zijn online te reserveren voor de hele dag. Een dagdeel varen in de Brabantse Biesbosch is ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid op de dag zelf in het hoogzeizoen, buiten het seizoen is het vooraf ook mogelijk op doordeweekse dagen (dit kan enkel telefonisch). Ook is het mogelijk de boot 2 of 3 dagen te huren, de nachten zijn dan gratis en u ontvangt 12 liter brandstof gratis.

Let op: Als u gaat overnachten dan dient u rekening te houden met het totale gewicht. Gaat u met meer dan 4 personen dient u een extra 6 persoons sloep te reserveren, dit in verband met alle spullen die u meeneemt.
De borg dient u op de dag van vertrek contant te voldoen. Bij correcte inlevering ontvangt u de borg, min de brandstofkosten retour.

U kunt na afloop van uw vaartocht nog even heerlijk nagenieten bij Bistro Amerzicht
Neem plaats op een van onze terrassen met een heerlijk drankje of ijsje en geniet van het uitzicht om de dag heerlijk af te sluiten! 
 

Tarieven

Per dag (10:00 – 18:00): €110,-
Per dagdeel (13:30 – 18:00) €85,-

Borg: €125,-