Fietsverhuur

Als u de Biesbosch wilt ontdekken kan dat te voet, per boot of per fiets. De fiets is het ideale vervoersmiddel om veel te zien, zonder dat het snel aan je voorbij gaat. Met een huurfiets van De Biesbosch In kunt u uw eigen fiets thuis laten. Wilt u een mooie route fietsen in de omgeving van Drimmelen? Bij ons kunt u de ANWB-fietskaart aanschaffen, verkrijgbaar bij het verhuurpunt in Drimmelen. We helpen u graag met routes en suggesties. Onze huurfietsen zijn geschikt voor deze mooie fietstochten en zijn eventueel te huur met kinderzitje. Daarnaast zijn er ook kinderfietsen* beschikbaar.

NIEUW NIEUW NIEUW: Verhuurlocatie in Lage Zwaluwe!

Wilt u dicht bij de veerdienst een fiets huren? Dat kan!
Vanaf zaterdag 19 mei kunt u fietsen huren vanaf de volgende locatie in Lage Zwaluwe (op slechts 1 min van het fietspontje):
Cafetaria Stuurboord
Nieuwlandsedijk 114a
Lage Zwaluwe 
Tel: 06-43787615 
(reserveren is alleen telefonisch mogelijk)

Prijzen

Prijs per dag
Fiets € 8,-
Zitje € 5,-

Fietskaart ANWB € 7,95 
Bezorgkosten € 10,- 


Als u langer in Drimmelen verblijft kunt u de fietsen ook laten bezorgen (hiervoor neemt u contact op met locatie Drimmelen: 06-12871223). Voor een langer verblijf gelden speciale tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.
Het is aan te raden de fietsen vooraf te reserveren (alleen telefonisch mogelijk). We zorgen er dan voor dat de fietsen voor u klaarstaan bij aankomst, zodat u snel onderweg bent om de Biesbosch te ontdekken per fiets.

*De kinderfietsen zijn 24 inch. en geschikt voor kinderen vanaf +/- 120 cm t/m 150 cm.

Vaartijden 2018 Veerdienst:

Ons advies is om fietsen te reserveren, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de fietsen voor u klaar staan op de dag van vertrek.
Verhuurlocatie Drimmelen: 06-12871223
Verhuurlocatie Lage Zwaluwe (op slechts 1 min van de veerdienst Lage Zwaluwe - De Biesbosch): 06-43787615


Fietsverhuur biesbosch, anwb knooppunt, leeuweveerke, damesfiets, kinderfiets, herenfiets, drimmelen, lage zwaluwe, fietsen biesbosch