- Wij gaan verhuizen!
- Per 1 april 2018 gevestigd in Drimmelen.
- Bistro Amerzicht geopend vanaf medio mei/juni 2018.

Fietsverhuur

Als u de Biesbosch wilt ontdekken kan dat te voet, per boot of per fiets. De fiets is het ideale vervoersmiddel om veel te zien, zonder dat het snel aan je voorbij gaat. Met een huurfiets van De Biesbosch In kunt u uw eigen fiets thuis laten en vanuit Drimmelen de Biesbosch ontdekken. Met een ANWB-fietskaart, verkrijgbaar bij het verhuurpunt kunt u een mooie route uitstippelen. We helpen u graag met routes en suggesties. Onze huurfietsen zijn geschikt voor langere fietstochten en zijn eventueel te huur met kinderzitje. Daarnaast zijn er ook kinderfietsen* beschikbaar.

Prijzen

Prijs per dag
Fiets € 8,-
Zitje € 5,-

Fietskaart ANWB € 7,95
Bezorgkosten € 10,-


Als u langer in Drimmelen verblijft kunt u de fietsen ook laten bezorgen. Voor een langer verblijf gelden speciale tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.
Het is aan te raden de fietsen vooraf te reserveren. We zorgen er dan voor dat de fietsen voor u klaarstaan bij aankomst, zodat u snel onderweg bent om de Biesbosch te ontdekken per fiets.


*De kinderfietsen zijn 24 inch. en geschikt voor kinderen vanaf +/- 120 cm t/m 150 cm.

Vaartijden 2018 Veerdienst:

Ons advies is om fietsen te reserveren, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de fietsen voor u klaar staan op de dag van vertrek.
Iedere dag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur: 06-12871223
Of per e-mail: info@debiesboschin.nl

Fietsverhuur biesbosch, anwb knooppunt, leeuweveerke, damesfiets, kinderfiets, herenfiets, drimmelen, lage zwaluwe, fietsen biesbosch