Bistro Amerzicht Drimmelen

Welkom bij Bistro Amerzicht in Drimmelen aan de Biesbosch. Bij Bistro Amerzicht kunt u in het hoogseizoen 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie, lekker vers belegd broodje voor de lunch, biertje of wijntje. Dat alles met een prachtig uitzicht over de Biesbosch vanaf ons terras en vanuit de bistro. U vindt ons op de kop van de haven van Biesbosch Marina Drimmelen.

Wat kunt u van ons verwachten:

* Relaxte sfeer (type voetjes op de bank)
* Lekkere versbelegde broodjes en smakelijke burgers
* Versgemalen bonenkoffie gebrand op Biomassa van De Laat Coffee
* We houden van gezond, dus we frituren niet
* Broodjes en drankjes kunt u aan de bar bestellen.

Koffie en Lunch

Gaat u een dagje varen in de Biesbosch? Dan kunt u vanaf 10:00 beginnen met een kop koffie met wat lekkers. Onze vers gebakken koffiebroodjes en koffie zijn uiteraard ook mee te nemen. Neem een lunchbox mee tijdens uw tocht door de Biesbosch, enkel op basis van reservering, informeer naar de mogelijkheden.
 
Natuurlijk kunt u in Bistro Amerzicht ook terecht voor een lekkere lunch. Onze dagverse broodjes worden vers belegd met de beste ingredienten. Geniet met de Biesbosch op de achtergrond van een broodje gerookte zalm, broodje stoofvlees of een van onze borrelplanken of burgers. Bekijk de menukaart hier.
 
Gaat u met vrienden varen in de Biesbosch? Overweeg eens een van onze speciale groepsarrangementen. Een volledig verzorgde dag in de Biesbosch met als afsluiter bijvoorbeeld een uitgebreide BBQ op het terras. Bekijk de groepsarrangementen. Ook zonder arrangement kunt u BBQ-en bij Bistro Amerzicht, dit dient u vooraf te reserveren.
 
Voor onze kleine gasten hebben we binnen een speelhoek en buiten een "ministrand" voor het bouwen van de mooiste zandkastelen. Na een dagje varen met het hele gezin sluit je dus gezellig af bij Bistro Amerzicht! (Wij kunnen niet garanderen dat de kinderen schoon mee naar huis gaan!)
 
De keuken is dagelijks geopend van 12:00 – 16:00 voor de lunch en van 16:00 tot 19.00 uur voor onze heerlijke borrelplanken. De Bistro is geopend van 10:00 – 20:00.
Wij adviseren om vooraf te reserveren, dit ivm de beperkte ruimte in onze bistro. Uiteraard kunt u spontaan plaatsnemen op ons terras voor een kopje koffie, fris, biertje, wijntje of ijsje. Bij Bistro Amerzicht werken we met zelf-service.

Honden zijn van harte welkom op ons terras. In de Bistro hebben we een open keuken, honden zijn binnen daarom niet toegestaan.