Groepsarrangementen Biesbosch

 

De Biesbosch In is het begin van een dagje weg in de Biesbosch met vrienden en familie, maar ook voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en teambuildingactiviteiten. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze locatie aan de rand van de Biesbosch met uitzicht over de Amer, haven en het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Bij De Biesbosch In kunt u niet alleen boten huren om de Biesbosch te verkennen maar ook genieten van een BBQ, buffet of broodjeslunch. We denken graag met u mee voor de uitgebreide mogelijkheden.

Groepen

Een dagje varen in de Biesbosch is een leuke activiteit om te ondernemen met familie, vrienden of collega's. Ontdek de Biesbosch per sloep met de speciale Biesbosch vaarkaart en kom in stille kreken, op grote rivieren, kleine strandjes en onbewoonde eilandjes. We verzorgen graag een uitgebreide dag weg in de Biesbosch voor u. Sluit een dag varen af in onze Bistro met een buffet of met een BBQ (vanaf 15 personen). Neem voor alle mogelijkheden contact op.

Vergaderen

De Bistro van De Biesbosch In is naast een gezellige plek om te lunchen, ook een perfecte plek om out-of-the-box te vergaderen. Weg van het bedrijventerrein en van de industrie zit je bij De Biesbosch In aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. In deze bijzondere omgeving kan je vergaderen met uitzicht over de Biesbosch. Van korte intensieve meeting tot een volwaardig dagprogramma met teambuilding in de Biesbosch met afsluitende BBQ, voor meer informatie verwijzen wij u naar: Vergaderlocatie.