Kinderfeest bij Bistro Amerzicht in Drimmelen

U bent op zoek naar een unieke locatie in huiselijke sfeer waar (bijna :-)) alles mogelijk is? Zoek dan niet verder en kom feesten bij Bistro Amerzicht in Drimmelen.

Privé feest
We bieden u geen massa, ieder kinderfeestje wordt privé gevierd. De gehele Bistro is voor uw feestje afgehuurd! Wilt u met de hele klas van uw zoon/dochter een disco feest organiseren ter afscheid van of.....? Ook dat kan bij Bistro Amerzicht! Net alsof u thuis bent, maar dan ontzorgen wij u van alle boodschappen, planning en de rommel achteraf :-). En terwijl uw zoon/dochter aan het feesten is met zijn/haar vriendinnetjes kunt u heerlijk genieten van bijvoorbeeld een bakje koffie van de heerlijkste versgemalen bonen van De Laat Coffee!
Bij regenachtig weer zullen we de activiteiten binnen plaats laten vinden, bij mooi weer is het een combinatie van binnen en buiten. Een prachtige speeltuin staat tot onze beschikking waar de kinderen zich naar hartelust uit kunnen leven.
Het enigste wat u hoeft te doen is: plan een datum, kies een thema en eventueel welke extra's u wilt en tot slot het aantal kinderen wat komt feesten. Wij regelen de rest!!
Mocht u zelf een kinderfeest in gedachten hebben en staat de wens van uw zoon/dochter niet tussen de thema's of in het lijstje met extra's? Dan kunt u contact opnemen en wij maken een kinderfeest op maat!
Wij werken met het "standaard privé kinderfeest" en deze is uit te breiden met een aantal extra's. De prijzen zijn per kind en vanaf 8 kinderen (minimaal 1 begeleider, willen de opa's en oma's of... ook graag mee? Die zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Thema's
Voor onze kleine grote feestneuzen: Zeemeermin / piraat / Prinses / Superheld / Circus De hele middag staat in het teken van dit thema. We gaan lekker buiten ravotten bij mooi weer, zandkastelen bouwen, speurtocht en naar de speeltuin. Maar ook binnen is vanalles mogelijk bij slecht weer! De speurtocht wordt binnen geregeld, spelletjes die geheel in het thema zijn doorgevoerd, knutselen of gewoon lekker chillen! Het wordt een feest vol plezier!

Voor de al wat grotere en stoerdere feestneuzen: Disco feest / karaoke feest! Ga deze middag helemaal uit je dak op de coolste muziek, laat je dansmoves zien aan je vrienden en/of zing er op los, en maak plezier! Want daar draait het natuurlijk om: Plezier!!  

Voor onze ontdekkingsreizigers: Biesbosch feest (Hiervoor geldt een meerprijs) Stap in een sloep en maak een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch? Ga op ontdekkingsreis door het mooie park, misschien zie je de vis- zee arend of het ijsvogeltje wel in het echt! Of meneer en mevrouw Bever! Een ontdekkingsreis om nooit te vergeten, de meerprijs vind u bij "Extra's".

Standaard privé kinderfeest
Standaard privé kinderfeest van 3,5 uur in het door u gekozen thema
Van 14.00 tot 17.30 uur (mogelijk op woensdag en vrijdag. Andere dagen/tijden in overleg!)
*Privé feest, de ruimte wordt niet gedeeld met andere feestjes.
*Ontvangst met cupcakes, deze mogen de kinderen zelf versieren
*Groepsfoto 
*Speurtocht (binnen en buiten, geschikt gemaakt voor de leeftijd van de jarige)
*Gehele feest onbeperkt water of ranja
*Eten, u kunt kiezen uit: zelf pizza maken of tosti's
*Waterijsje
*Foto en snoepzakje voor alle kinderen

Het bovengenoemde privéfeest kunt u boeken voor € 17,50 per kind (vanaf 8 kinderen).

Extra's
Extra bij te boeken (prijs per kind, vanaf 8 kinderen)
*Ontvangst met een 3D taart in het gekozen thema (ipv cupcakes) € 4,00
*Kinder barbecue (ipv pizza maken /tosti) € 4,50
*Workshop haaraccessoire maken met de enige echte: Mevrouwtje Koekepauwtje € 6,- 
*Vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch € 7,50

Voor beschikbaarheid, informatie en reserveren: info@debiesboschin.nl