Bistro Amerzicht:
Boats & Burgers

Welkom

Welkom bij De Biesbosch In
De Biesbosch In verhuurt sloepen en fietsen vanuit de haven van Drimmelen, de poort van Nationaal Park de Biesbosch. Vanuit de haven vaart u rechtstreeks de Biesbosch in. Of u nu een dagdeel, dag of meerdere dagen wilt varen, met overnachting in de Biesbosch, het is allemaal mogelijk. De prachtige vaarroutes door de kreken en stromen van de Biesbosch, de leuke strandjes en recreatiegebieden, waaronder de Aakvlaai bij Hank en natuurlijk de makkelijk bestuurbare boten maken een dag varen in de Biesbosch een leuk dagje uit. Op onze sloepen zijn honden van harte welkom

Wilt u niet varen maar heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de Jachthaven en de Biesbosch? Geniet bij Bistro Amerzicht Boats & Burgers! van een heerlijk kopje koffie met appelgebak, frisdrank of wijntje en een heerlijke burger middenin de haven van Drimmelen! In de maanden juli en augustus zijn wij 7 dagen per week geopend, de overige maanden zijn wij geopend tijdens verhuurdagen en op reservering. U kunt bij ons reserveren voor bijvoorbeeld een lunch met vrienden (vanaf 15 personen), familiefeest, vergadering of heerlijk genieten met familie en/of vrienden van een buffet of winterbarbecue. Andere wensen? Neem contact met ons op.
Bistro Amerzicht is ook een uitermate geschikte locatie voor vergaderingen en bedrijfsfeesten.
Ook met de fiets is de Biesbosch te ontdekken. Huur een fiets bij De Biesbosch In en volg een van de fietsroutes door de gemeente Drimmelen, rondom de Biesbosch met het pontje vanuit Lage Zwaluwe of naar het historische vestingstadje Geertruidenberg.

Nationaal Park de Biesbosch, recreatie voor het hele gezin.
Nationaal Park de Biesbosch biedt recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Heerlijk varen door de kreken en sloten, genieten op een van de vele strandjes in de Aakvlaai, zwemmen, vissen, wandelen, ravotten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gastheer van de Biesbosch 
De Biesbosch In is officiëel gastheer van de Biesbosch. Doordat we het gebied door en door kennen kunnen we u op weg helpen met een perfect dagje uit in de Biesbosch. We vertellen u graag meer over de flora en fauna, de leukste restaurantjes, het ontstaan van het gebied en allerlei andere handige en leuke weetjes.


Wij, en uiteraard ook ons complete team, hopen u een keer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Marc-Jan en Brenda Witte
www.debiesboschin.nl